Vliegen op Terlet

´s Ochtends staat de koffie klaar in Restaurant de Thermiekbel (Gebouw nr 1 in onderstaand schema). De startrichting en rijroutes naar het vliegveld worden door de DDWV-veldleider aangegeven op het bord aan de kopzijde van de Gelderse Werkplaats (gebouw nr 3 in het schema). Houd je strikt aan bovenstaande rijroutes!


Grotere kaart weergeven op Google Maps


Briefing

Tijdens DDWV-dagen is er geen briefing in Restaurant de Thermiekbel, wel een veldbriefing bij aanvang van het vliegbedrijf. Heb je deze veldbriefing gemist, meld je dan bij de veldleider op het veld, en laat je even briefen.

Normaal begint het bedrijf, en dus de veldbriefing, rond 10:30 uur. Afhankelijk van het weer en in overleg met de veldleider kan eerder of later worden begonnen. Neem even contact op met de veldleider als je zeer vroeg wilt starten. De contactgegevens van de veldleider kun je vinden als je bent ingelogd.


Nieuwsbrief 

Ik wil jullie nog wijzen op de DDWV nieuwbrief . Hierin staan diverse wetenswaardigheden waaronder belangrijke informatie over de aanpassingen in het luchtruim op Terlet. De nieuwsbrief is te vinden op het Forum. 


Overige operationele zaken m.b.t. Terlet vindt je hier.


> Ga terug naar de DDWV Startplaats