Aanmeldsysteem – Aanmeldformulier – Vliegen op Terlet – Tarieven – Voorwaarden – Contact

WELKOM BIJ HET DOORDEWEEKS VLIEGEN

Arcus T afbeeldingHet nieuwe vliegseizoen 2024 staat weer voor de deur. De DDWV-crew is er klaar voor, eerst nog een bak koffie in de Thermiekbel, wachten op goede thermiek, wat wil je nog meer voor een mooie vliegdag. Met ingang van vliegseizoen 2023 verloopt het aanmelden voor een DDWV-vliegdag via https://mijn.gezc.org.

Via Mijn GeZC kan je jouw strippen inzetten voor een door jou gekozen vliegdag en vind de verrekening plaats van de gemaakte (sleep)vluchten. 


Had je nog strippen over van vorig jaar? Al jouw strippen van de vorige DDWV-site zijn overgenomen in mijn.gezc.org  

 
We gaan er weer een mooi seizoen van maken. Wij hebben er zin in. 
Tot gauw, tot op Terlet! Team DDWV

TOEGANGSHEK TERLET

Met ingang van 2020 is er in de toegang naar de vliegstrips op Terlet een toegangshek geplaatst. Dit hek moet voorkomen dat bezoekers onbegeleid toegang kunnen krijgen tot die plekken die alleen voor vliegers zijn bedoeld. Voor vliegers is Terlet toegankelijk als je in het bezit bent van een dongel. Een dongel wordt op naam geregistreerd. Ook wordt een borg gevraagd van 25 Euro per dongel.  Als je bij het DDWV wilt komen vliegen en je bent nog niet in het bezit van een dongel dan kan je er een bestellen door een mail te sturen aan de DDWV Coordinator.

MOGELIJKHEDEN VOOR VLIEGEN OP TERLET VOOR LEDEN VAN NIET-TERLETCLUBS

Zie bijgaande brief aan de clubs. Eén van deze mogelijkheden is de een “Dagdeelname”. Individuele vliegers die volledig lid zijn van een bij de KNVVL aangesloten zweefvliegclub, en geen belangstelling hebben voor een jaarabonnement, kunnen tot maximaal drie keer per jaar op doordeweekse dagen, met eigen kist of clubkist aansluiten bij DDWV. Dagdeelnemers dienen zich eenmalig te registreren op ddwv.gezc.org, en zich in te schrijven voor een vliegdag. Betaling gebeurt vooraf via Ideal op deze website. Zie ook tarieven.

BELANGRIJKE INFORMATIE TERLET

We willen jullie graag attenderen op dit belangrijke document met informatie over vliegveld Terlet. Dit document bevat belangrijke informatie over onderwerpen zoals het luchtruim en over de gang van zaken op het vliegveld.