Ontdek het zweefvliegen bij de GeZC

Heb je serieuze plannen om zelf te gaan zweefvliegen, maar wil je eerst een keer rondkijken hoe het eraan toegaat bij de GeZC alvorens lid te worden? Dat kan. Als je via de link onderaan deze pagina contact met ons opneemt zorgen wij dat je op de afgesproken dag zo rond half vier wordt opgehaald bij de het restaurant de Thermiekbel. Vanaf daar nemen we je dan mee naar het vliegbedrijf waar je alles kan bekijken en je vragen kwijt kan.

Kennismaken

Wij geven altijd voorrang aan onze vliegers in opleiding, waardoor er slechts beperkt ruimte is om mee te vliegen. Als de mogelijkheid zich aandient op de kennismaking dag, laten we je graag kennismaken met het vliegen zelf tijdens een zweefvlucht met een van onze ervaren vliegers.

Je zult ontdekken hoe wij als club samenwerken en elkaar de hele dag door helpen het vliegbedrijf op gang te houden en je krijgt een goed gevoel hoe wij samenwerken en dat naast het zweefvliegen ook de onderlinge gezelligheid belangrijk is voor onze zweefvliegclub.

startplaats_7

Wil je een afspraak maken voor een bezoek? Neem dan contact met ons op via dit: aanvraagformulier

De Gelderse Zweefvliegclub (GeZC) voorziet helaas NIET in de mogelijkheid om als passagier mee te vliegen, ook jubileum-festiviteiten, bedrijfsuitjes en cadeaubonnen zijn bij ons niet beschikbaar. Wij verwijzen je daarvoor naar de site van de KNVvL  waar je een zweefvliegclub bij jou in de buurt kunt selecteren. Het is aan de betreffende club of zij je kunnen faciliteren.