Help het restaurant

Beste bezoekers van zweefvliegveld Terlet,

Middels deze post willen wij jullie een update geven van de situatie van de Thermiekbel door de opgelegde sluiting.
Allereerst is het natuurlijk een vreselijke tijd  voor iedereen, waarbij de gezondheid van de bevolking uiteraard prioriteit heeft. De maatregelen zijn streng, maar het is waarschijnlijk de enige manier om het virus zo snel mogelijk in te dammen.
Dat neem niet weg dat de sluiting een enorme impact heeft op Terlet, de vliegclubs en de situatie van De Thermiekbel. De start van het seizoen was net begonnen na een lange winter, iedereen had er weer zin in, en ook hadden we nog een kleine verbouwing en upgrade van de bar, keuken en meubilair staan. Alles om er weer een mooi seizoen van te maken. Totdat de maatregelen alles stil heeft gelegd. Juist met deze mooie dagen en Pasen voor de deur. Dat was even schakelen. We hebben maar van de nood een deugd gemaakt en zijn nu de Thermiekbel alvast klaar aan het maken voor het nieuwe seizoen. Hopelijk gaat dit snel van start.. ook willen we graag iedereen bedanken voor de steunbetuigingen en hulp die er aangeboden wordt. Dit geeft ons het gevoel dat we er niet alleen voor staan.

Wat betreft de financiële situatie wordt er door de regering een pakket aan steunmaatregelen genomen die een stuk verlichting geven in o.a. de vaste personeelskosten. Dat neemt niet weg dat er 100% omzetderving is en er dus altijd nog veel verlies wordt gemaakt in deze onzekere tijd. Leveranciers en de stichting dragen hun steentje bij door toezeggingen en acties en Koninklijke Horeca Nederland doet ook veel voor haar leden en probeert op alle manieren te ondersteunen. Alles helpt om deze moeilijke tijd door te komen en daarom willen wij ook jullie vragen om een gunst:

Eén van deze acties waar wij ook aan deelnemen is:  #HELPDEHORECA  Dit is een website waar je waardebon voor de Thermiekbel kunt aanschaffen (voor jezelf of een ander) die straks, als we weer open zijn, onbeperkt inwisselbaar is. Dit geeft ons wat liquiditeit om de vaste kosten en personeel te kunnen blijven betalen en jullie kunnen deze bon straks besteden aan eten en drinken in De Thermiekbel. De link naar deze pagina is: https://www.helpdehoreca.nl/resultaten?keyword=De+Thermiekbel

Tot slot wensen we iedereen een goede gezondheid en hopelijk zien we elkaar weer snel aan de bar of op het terras van De Thermiekbel!

Met vriendelijke groet,

Robin en Richard
Restaurant De Thermiekbel

info@dethermiekbel.nl