Kennismaken met zweefvliegen bij de GeZC

Speel je met de gedachten om zelf te gaan zweefvliegen, maar wil je eerst een keer rondkijken hoe een vliegdag bij de GeZC eruit ziet alvorens lid te worden? Dat kan. We beantwoorden graag de vragen en laten je alles zien op een kennismakingsdag. Van de vliegbriefing om 9.00u onder het genot van een kopje koffie, de vliegdag zelf, tot het napraten aan het eind van de vliegdag. Op de kennismakingsdag brengen wij mensen die overwegen lid te worden van onze vliegclub in contact met een van onze coaches die jou gedurende de vliegdag de GeZC zweefvliegclub van binnenuit laten zien.

Kennismaken

Wij geven veel aandacht aan onze vliegers in opleiding, waardoor er slechts beperkt ruimte is om mee te vliegen. Als de mogelijkheid zich aandient op de kennismakingsdag, laten we je graag kennismaken met het vliegen zelf tijdens een zweefvlucht met een van onze ervaren vliegers.

Je zult ontdekken hoe wij als club samenwerken en elkaar de hele dag door helpen het vliegbedrijf op gang te houden en je krijgt een goed gevoel hoe wij samenwerken en dat naast het zweefvliegen ook de onderlinge gezelligheid belangrijk is voor onze zweefvliegclub.

startplaats_7

Wil je een afspraak maken voor een Kennismakingsdag? Neem dan contact met ons op middels dit formulier:  Aanvraagformulier

De GeZC heeft ook een mogelijkheid voor een proeflidmaatschap, voor details kijk dan op de pagina proeflidmaatschap

 

De Gelderse Zweefvliegclub (GeZC) voorziet helaas niet in de mogelijkheid om als passagier mee te vliegen, ook jubileum-festiviteiten , bedrijfsuitjes en cadeaubonnen zijn bij ons niet beschikbaar. Wij verwijzen je daarvoor naar de site van de KNVvL  waar je een zweefvliegclub bij jou in de buurt kunt selecteren. Het is aan de betreffende club of zij je kunnen faciliteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *